fbpx

Kafánková poleva

Suroviny:

  • 50 g čokolády s vysokým procentem kakaa
  • 40 ml kafánka

 

Postup:

  1. Zahřejeme Kafánka ne úplně k varu.
  2. Nalámeme do něj čokoládu a necháme chvíli stát.
  3. Poté vymíchejte v hladkou polevu a přelijte povrch vychladlého nápoje.
  4. Nechte uležet ideálně do druhého dne v chladu.

Kdo jsem?

Jsem kávový cukr – jediný svého druhu v celé Evropě. Vyrábím se z prvotřídního espressa a kvalitního třtinového cukru. 

Nenech se zmást! Káva je sice mou velkou láskou, jenže jinak jsem celkem do větru. Rád si zaflirtuju se sladkými i slanými pochutinami. Seznam mě se svými dezerty, saláty nebo masy na grilu a já ti ukážu, jak vypadá nezapomenutelný gurmánský zážitek.  

PS: Nechci se moc chvástat, ale můžu se hrdě prohlásit za patentovaný a plně český výrobek. 

Unikátní spojení ingrediencí

Kvalitní
třtinový cukr

Espresso
z výběrové kávy

Organické
dochucovadlo

Kdo jsem?

Jsem kávový cukr – jediný svého druhu v celé Evropě. Vyrábím se z prvotřídního espressa a kvalitního třtinového cukru. 

Nenech se zmást! Káva je sice mou velkou láskou, jenže jinak jsem celkem do větru. Rád si zaflirtuju se sladkými i slanými pochutinami. Seznam mě se svými dezerty, saláty nebo masy na grilu a já ti ukážu, jak vypadá nezapomenutelný gurmánský zážitek.  

PS: Nechci se moc chvástat, ale můžu se hrdě prohlásit za patentovaný a plně český výrobek. 

Unikátní spojení ingrediencí

Kvalitní
třtinový cukr

Espresso
z výběrové kávy

Organické
dochucovadlo

Moc Vám děkuji za vyplnění mého dotazníku.

Jako poděkování Vám na mail posílám
20% slevový kód na nákup v našem e-shopu:

kafankuju20

Pro jistotu se podívej i do spamu