fbpx

Kafánkové řezy

Těsto:

  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1/2 hrnku cukru krupice
  • ½ hrnku kafánka
  • ½ hrnku oleje
  • ½ hrnku mléka
  • 1 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • špetka soli

 

Poleva:

  • 1 čokoláda na vaření
  • 3 polévkové lžíce kafánka

 

Postup:

  1. V míse vyšlehejte vejce s cukrem do pěny, postupně přemíchejte ostatní ingredience.
  2. Těsto vylijte na vymazaný a vysypaný plech a pečte v předehřáté troubě na 175° C cca půl hodiny, propečení zkontrolujte špejlí – po píchnutí musí špejle zůstat suchá.
  3. Na polevu rozehřejte ve vodní lázni čokoládu a ochuťte Kafánkem, polevou přelijte vychladlý korpus.
  4. Nechte zaležet do úplného vychladnutí.
  5. Dozdobte dle chuti – třeba šlehačkou.

Kdo jsem?

Jsem kávový cukr – jediný svého druhu v celé Evropě. Vyrábím se z prvotřídního espressa a kvalitního třtinového cukru. 

Nenech se zmást! Káva je sice mou velkou láskou, jenže jinak jsem celkem do větru. Rád si zaflirtuju se sladkými i slanými pochutinami. Seznam mě se svými dezerty, saláty nebo masy na grilu a já ti ukážu, jak vypadá nezapomenutelný gurmánský zážitek.  

PS: Nechci se moc chvástat, ale můžu se hrdě prohlásit za patentovaný a plně český výrobek. 

Unikátní spojení ingrediencí

Kvalitní
třtinový cukr

Espresso
z výběrové kávy

Organické
dochucovadlo

Kdo jsem?

Jsem kávový cukr – jediný svého druhu v celé Evropě. Vyrábím se z prvotřídního espressa a kvalitního třtinového cukru. 

Nenech se zmást! Káva je sice mou velkou láskou, jenže jinak jsem celkem do větru. Rád si zaflirtuju se sladkými i slanými pochutinami. Seznam mě se svými dezerty, saláty nebo masy na grilu a já ti ukážu, jak vypadá nezapomenutelný gurmánský zážitek.  

PS: Nechci se moc chvástat, ale můžu se hrdě prohlásit za patentovaný a plně český výrobek. 

Unikátní spojení ingrediencí

Kvalitní
třtinový cukr

Espresso
z výběrové kávy

Organické
dochucovadlo

Moc Vám děkuji za vyplnění mého dotazníku.

Jako poděkování Vám na mail posílám
20% slevový kód na nákup v našem e-shopu:

kafankuju20

Pro jistotu se podívej i do spamu